Back on Track je edinstven asortiman proizvodov za lajšanje bolečin brez zdravil. Njihov razvoj temelji na kombinaciji izkušenj stare kitajske medicine, modernih znanstvenih odkritij in inovativne metode izdelave tekstila. Rezulat je poliestrska tkanina, ki ima v niti vtopljen keramični prah.

Back on Track izdelki so zaradi svoje učinkovitosti vse bolj priljubljeni, kar se kaže v zelo hitri rasti. Veča se število proizvodov, pa tudi geografsko se njihova prisotnost hitro širi. Prisotni že v 20 državah po svetu, med drugim na Švedskem, Nemciji, Švici, Avstriji, Veliki Britaniji, Finski, Norveški, Novi Zelandiji in ZDA ter Avstraliji. Zdaj končno tudi v Sloveniji.


Izdelki Back on Track zajemajo pasove za hrbet, elastične trakove za sklepe, oblačila in posteljnino, zaradi česar je njihova uporaba možna na večini delov človeškega telesa. Back on Track izdeluje tudi širok nabor izdelkov za konje in v zadnjem času tudi za pse.

Naš glavni cilj je z izdelki Back on Track zagotoviti enostaven, udoben in učinkovit prispevek k zdravemu in prijetnemu življenju.
 
   
 
 
 
© backontrack.si
izdelava Ordinathor d.o.o. 2007