Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
               
 
 
 
Keramični delci oddano telesno toploto odbijajo (vračajo) v obliki infrardečih valov. Ti so oblika energije, ki dokazano lajša bolečine. Odbita toplota lahko zmanjša vnetja, sprosti mišično napetost, poveča prekrvavitev in pospeši proces zdravljenja. Pri stanjih, ki jih ni možno ozdraviti, izdelki Back on Track uspešno lajšajo bolečine. Izdelani so namreč tako, da stimulirajo toploto znotraj živcev, kar zmanjša njihovo sposobnost sočasnega prevajanja bolečine.

Izvedena je bila tudi klinična študija, ki je zajemala 120 pacientov z artrozo kolena ali teniškim komolcem. Rezultati so pokazali, da je več kot polovica sodelujočih pri uporabi izdelkov Back on Track občutila manj bolečin, teniški komolci so se pogosto vrnili v povsem normalno stanje, pacienti z artrozo kolena pa so poročali o občutnem zmanjšanju bolečin. Pomembna ugotovitev je tudi, da pri uporabi Back on Track izdelkov NI NEŽELENIH UČINKOV. Izvedena je bila tudi slepa klinična študija na konjih. Konji s kroničnimi težavami s hrbtom so imeli 50% izboljšanje gibljivosti po treh tednih uporabe Back on Track izdelkov. Rezultati klinične študije na konjih so morda še bolj pomembni, saj živali niso podvržene psihološkim učinkom (tako imenovani placebo efekt). Več o kliničnih študijah si lahko preberete v brošurah, ki sta na voljo v pdf formatu v zavihku brošure.

Na spodnjih slikah človeškega komolca je povišana telesna temperatura prikazana z rdečimi toni. Slika "Potem" prikazuje uspešno zmanjšanje vnetja. Stopnja in hitrost lajšanja bolečin sta seveda odvisni od posameznika, v veliki meri zaradi različne narave poškodb in trajanja obstoječih obolenj.

   
  Slika 1: Pred uporabo izdelka, rdeče področje pomeni znak vnetja.


   
  Slika 2: Po 30ih minutah uporabe izdelka, se prekrvavitev sklepa močno poveča.
 

   
  Slika 3: Željen rezultat po enem tednu uporabe. Vnetje se je zmanjšalo.
 
 
 
© backontrack.si
izdelava Ordinathor d.o.o. 2007