Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
               
 
 
 
   
  Z izdelki Back on Track sem se seznanila na konjeniškem sejmu Equitana v Nemčiji. Izdelki so se mi sicer zdeli zanimivi, vendar se za nakup še nisem odločila. Pred tovrstnimi nakupi rada malo pregledam prospekte in se prepričam, ali proizvodi res delujejo tako, kot obljubljajo.

Kmalu zatem sem izvedela, da so izdelki na voljo tudi v Sloveniji. Zaradi dodatnih informacij, ki sem jih med tem našla na internetu, sem se odločila za nakup grelcev za konjski hrbet in hlevskih ščitnikov za konje (Quick Wraps). Izdelke sem kupila bolj iz preventivnih razlogov, torej z namenom zmanjšanja možnosti poškodb, le pri Fair Play-u sem v zadnjem času opazila rahlo zategnjenost v hrbtu. Back on Track grelec za hrbet mu je hitro pomagal, saj se po treh tednih uporabe to ni več dogajalo, hrbtne mišice pa so postale popolnoma sproščene.


Tudi zase sem kupila majico s kratkimi rokavi in trak za vrat. Toplote, za katero so nekateri prijatelji trdili, da jo čutijo že po pol ure sicer nisem čutila, vendar pa me je hrbet, s katerim sem prej imela nenehne težave, po treh tednih, povsem nehal boleti. Tudi trak za vrat je odličen in brez njega sploh ne sedem več za računalnik. Mišice v vratu ostanejo sproščene, zato nimam bolečin. Izdelke Back on Track brez zadržkov priporočim vsem ki želijo izboljšati (ohraniti) zdravje svojih konj, ali pa imajo zaradi življenjskega sloga sami težave z bolečinami.

Petra Peterlin
 
   


   
 
Pomembnejši rezultati in dosežki:
 
Priznanje za najboljšo in najuspešnejšo mladinko leta 1995,
Diploma iz španske kraljeve šole jahalnih umetnosti iz Jereza de la Frontera - Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, Španija leta 2002,
Tri 1. mesta na tekmah v Italiji (2002),
FEI World Dressage Challenge, 2. mesto (2003),
Spomladanski Pokal Slovenije - člani, 1. mesto (2004),
Pokal Slovenije - člani, 1. mesto (2005),
Pokal Slovenije v dresurnem jahanju - člani, 1. mesto (2007),
Državna prvakinja v dresurnem jahanju - člani (2007).


Petra je tudi licencirana inštruktorica jahanja in svoje znanje prenaša na mlajše generacije.
Povezava


Podloge za bandaže Back on Track sem na nekaj konjih začel uporabljati jeseni 2007. Ker so bile tetive zdrave, nisem opazil večjih sprememb. Noge so bile tenke in hladne, a so bile take tudi pred uporabo.

Ker imam svoje konje pokrite tudi poleti, sem se poleti odločil preizkusiti Back on Track letno odejo za konje. Odejo sem preizkusil na dveh svojih konjih in glede na to, da sta bila oba povsem zdrava, podobno kot pri podlogah za bandaže, nisem pričakoval posebnih sprememb. A po treh tednih uporabe je bila razlika očitna. Konja sta postala še mehkejša, prožnejša. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je to pri preskakovanju zahtevnih, visokih parkurjev, kakršnih se redno udeležujem, zelo pomembno. V športu, kjer ena podrta zapreka lahko pomeni razliko med vrhunsko in povprečno uvrstitvijo, je lahko doprinos izdelkov Back on Track izjemen.
 
   


   
  Tudi na raznih mednarodnih tekmovanjih beseda včasih nanese na konjeniško opremo. Postal sem pozoren in očitno moje dobre izkušnje z izdelki Back on Track niso naključje, saj so tudi moji kolegi iz tujine izdelke Back on Track zelo pohvalili. Ne samo, da konji hitreje okrevajo po poškodbah in se lahko tako hitreje vrnejo v trening, temveč s pregrevanjem mišic in sklepov delujejo tudi preventivno in zmanjšujejo možnost nastanka novih poškodb.

Poudaril pa bi tudi kakovost hladilne tekočine Cool on Track. Navdušen sem nad njo. Takoj po treningu ali odjahani tekmi, noge in mišice natremo z ustrezno razredčeno hladilno tekočino, po približno pol ure pa namestimo Back on Track odejo in podloge za bandaže, s čimer učinkovitost tekočine Cool on Track še povečamo.

Izdelke Back on Track priporočam vsem, ki želijo svoje konje ohraniti v dobrem zdravstvenem stanju, še posebej pa tekmovalcem.

Luka Založnik


Pomembnejši rezultati in dosežki:
 
Državni prvak v preskakovanju ovir v letih 2006, 2007 in 2008,
Jahač leta v preskakovanju ovir v letih 2001, 2003-2004 in 2006-2008,
Tri 1. mesta na tekmah za SP v Bratislavi 2005 in 2006,
2. mesto na tekmi za SP v Kiskunhalasu, Madžarska 2007,
Državni rekord v višini skoka 2,20m in moči skoka 2,15m (zid).
 
   


V tujini izdelke Back on Track uporablja že precej svetovno znanih tekmovalcev v različnih panogah konjeništva. Med njimi so: Meredith Michaels Beerbaum, Ludger Beerbaum, Isabell Werth, Ingrid Klimke, Michael Klimke, Anne Kursinski, Beezie Madden, Jan Johnsson in mnogi drugi. Zelo popularni so tudi med trenerji. Več o tem si lahko preberete v katalogu izdelkov za konje, ki je v pdf formatu na voljo v zavihku brošure.
 
 
 
© backontrack.si
izdelava Ordinathor d.o.o. 2007