Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih...
V redu
               
 
 
 
Back on Track izdelke se lahko uporablja kot preventivo, torej za ogrevanje mišic in sklepov pred fizično vadbo, s čimer se zmanjša možnost poškodb, ali za pospeševanje procesa okrevanja obstoječih poškodb.

Priporoča se, da se z uporabo izdelkov Back on Track prične postopoma. V prvih 2-3 dneh se odsvetuje nošenje izdelkov več kot 4 ure na dan, s čimer se omogoči telesu, da se privadi na senzacije, ki jih dajejo ti proizvodi.

   
  Razlog, zakaj je potrebno pričeti z uporabo le po 4 ure na dan in ne več, je v tem, da manjše število ljudi občuti bolečino pri prvi uporabi izdelkov (zaradi povečane prekrvavitve). Takšna bolečina se lahko pojavi v roku ene ure ali šele po večih urah. če vas zaradi bolečine skrbi, odstranite proizvod za preostanek dneva in z uporabo začnite bolj postopno v naslednjih dneh. Takšna bolečina (v kolikor do nje pride) NE pomeni, da vam izdelek ne pomaga ali celo škoduje temveč je le znak, da Back on Track deluje.

Po prehodnem obdobju je priporočljivo uporabo teh izdelkov povečati na vsaj 8 ur dnevno oziroma dlje, v kolikor je potrebno. Pogosto lahko zmanjšanje bolečin v napetih mišicah in bolečih sklepih opazite že po nekaj urah. Bolj trdovratna obolenja lahko zahtevajo nekaj dni, dolgotrajne poškodbe pa 10-20 dni.

Po začetnem obdobju 2-3 dni, je pomembno, da se izdelke nosi dlje časa vsaj 10 (še bolje 20) zaporednih dni, preden ocenimo njihov učinek. Ker keramična vlakna odbijajo več telesne toplote med gibanjem, so ti pripomočki najbolj učinkoviti podnevi, ko delamo, se gibljemo in podobno. Kljub temu boste dosegli opazne rezultate tudi z uporabo izdelkov Back on Track v času počitka in celo med spanjem.

Za kar največji učinek, se priporoča nošenje keramične tkanine neposredno na koži (v kolikor je potrebno, se lahko vmes nosi še tenko bombažno oblačilo).

Tehtni razlogi za uporabo Back on Track izdelkov Back on Track pri konjih so naslednji:

Podloge za bandaže/trakovi za kolena in skočne sklepe:
     
  povečujejo prekrvavitev
  zmanjšujejo vnetja in otekline
  zmanjšujejo potrebo po mazilih, obkladkih ipd.
  skrajšujejo čas okrevanja med tekmovanji
  zmanjšujejo potrebo po dragih injekcijah
  pomagajo pri preprečevanju poškodb
  pospešujejo proces zdravljenja pri že poškodovanih konjih


Odeje/grelci za hrbet:
     
  Ohranjajo mišice sproščene pred in med tekmovanji
  Pomagajo pri zakrčenosti, bolečem hrbtu in drugih mišičnih in cirkulacijskih težavah
  Zagotavljajo sproščujoč učinek za živčne konje

Back on Track.... preprosto najlažji način, da ohranite vašega konja zdravega.


* v 34 letih sta samo 2 konja zmagala Triple Crown – Glidemaster in Windsong’s Legacy. Oba sta za regeneracijo med dirkami uporabljala izdelke Back on Track.
 
   

 
 
 
© backontrack.si
izdelava Ordinathor d.o.o. 2007